O nama

Osnovani smo 2004 godine

Nalazimo se u podru čju najvećeg kompleksa lužnjakovih šuma kao i najvećeg nasada crnog oraha u Europi.

Razvijali smo se u nekoliko proizvodnih smjerova koristeći pri tome stečena i novootkrivena znanja o karakteristikama nedovoljno istraženih dijelova korijena,debla i krošnje poljskog jasena,hrasta lužnjaka , crnog oraha,domaćeg oraha i ostalih vrsta koje uspijevaju u ovom kraju.

Preradom perca jasena proizvodimo sportske palice „hurley“ za irsko tržište

Dugogodišnja istraživanja hrvatske tradicijske gradnje drvenih objekata rezultirala su revitalizacijom i razvojem „slavonske drvene kuće“ izgrađene na temelju originalnih crteža i zapisa nastalih koncem 19 stoljeća.

Jedinstveni smo u korištenju panjevine crnog oraha iz kojega proizvodimo cijelu lepezu različitih proizvoda.

U proteklom periodu razvili smo i prilagodili našim potrebama i ciljevima nekoliko načina vađenja i sječe panjeva. Načini rezanja,posebno kutovi rezanja,prilagođeni su našim finalnim proizvodima tako da maksimalno ističu teksturu drva koja je izuzetno značajna za kvalitetu naših proizvoda.

Locirani smo na rubnom području grada Vinkovaca u naselju Mirkovci na samoj dodirnoj točki s hrastovim šumama spačvanskog bazena. Cestovna povezanost s glavnim prometnicama je izuzetno dobra a dovršetkom izgradnje obilaznice /100 metara od nas/ povezanost s auto-putom Lipovac-Zagreb bit će još bolja.